Složení: celozrnná mouka (žitná 80%, pšeničná), voda, sůl, kvasnice. 0% cholesterolu, bez konzervantů.
Balení 280g. V uzavíratelném obalu vydrží dlouho čerstvé.

Jemná pomazánka z kalamon oliv s bazalkou a česnekem se používá zejména jako dip, ale i do sendvičů, salátů atp. Doporučujeme servírovat se sýrem feta a sluncem sušenými rajčaty...

Zralé řecké lilky s voňavými rajčátky s extra panenským olivovým olejem se snoubí v této skvělé omáčce. V troubě pečený lilek dává jídlu jemnou chuť a kombinace koření s...

Jemná a krémová pasta s oblíbeným sýrem feta a oregánem se používá hlavně jako dip, na sendviče, do salátů. Skvělá je v kombinaci se sušenými rajčátky na řecké malé suchary dakos.

Jemná pomazánka z cirzny s česnekem a sezamovou pastou je výborná jako dip ke grilované zelenině nebo masu, skvělá je také v kombinaci se sušenými rajčátky na řecké malé suchary...

Pomazánka z pečeného lilku a rajčátek s trochou oblíbeného sýru feta a česneku je výborná na opečený chleba nebo ke grilované zelenině. Dobře se hodí i na těstoviny.

Jemná a krémová pasta ze zelených oliv s trochou olej a kořením se používá hlavně jako dip, na sendviče, do salátů. Skvělá je v kombinaci se sušenými rajčátky na řecké malé...

Oblíbené krétské suchary s rajčátky a pálivou paprikou jsou křupavé, voňavé ručně vyrobené ručně na samém jihu Kréty v tradiční pekárně. Skvělé jsou k pivu, na řecký salát, ke...

Tradiční ručně vyrobené krétské suchary "dakos". Přidejte je jen tak po krétském způsobu na řecký salát a pokapejte olivovým olejem. Nebo si připravte pokrm "koukouvaja", což...

Tradiční ječmenné malé suchary z Kréty jsou skvělé do řeckého salátu Choriatiki, stačí před dokončením salátu suchary lehce pokapat vodou a extra panenským olivovým olejem a...

Křupavé malé suchary z Kréty jsou ručně vyrobené z kvalitní pšeničné a kukuřičné mouky s olivovým olejem, sýrem graviéra a ochucené sladkou paprikou. Hodí se jako malá zdravá...

Máte rádi Krétu? Ručně vyráběné sušenky z východní Kréty jsou nádherně křupavé, chutnají po zralých řeckých pomerančích a skvěle se hodí k odpolední kávě.

Tradiční ječmenné suchary z Kréty zvané dakos jsou ideální jako součást řeckého salátu Choriatiki, stačí před dokončením salátu suchary lehce pokapat vodou a extra panenským...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Rodinná pekárna To Manna rodiny Tsatarokanis začala s pečením tradičních krétských sucharů zvaných "paximádi" již v roce 1948. Jako první začali prodávat balené suchary v Řecku. Podle tradičních krétských receptů, s láskou a za použití přírodních ingrediencí začali postupně rozšiřovat nabídku pekařských produktů. V malé vesnici Platanos nedaleko města Chania na západě Kréty pokračují s výrobou v dnes již moderní pekárně a vyvážejí své produkty do mnoha zemí. Stále však platí, že jejich produkty jsou nejen chutné, ale také zdravé a jsou vyrobeny bez umělých dochucovadel či konzervantů.
Ochutnejte skvělé krétské suchary s čerstou zeleninou a řeckými sýry.