Složení: pšeničná, celozrnná pšeničná a kukuřičná mouka, olivový olej 20%, černé olivy 5,5%, na slunci sušená rajčátka 5%, pomazánka z černých oliv 4,5%, aroma, voda, sůl, kvasnice.
Balení 110g v uzavíratelném obalu.
Jemná pomazánka z kalamon oliv s bazalkou a česnekem se používá zejména jako dip, ale i do sendvičů, salátů atp. Doporučujeme servírovat se sýrem feta a sluncem sušenými rajčaty...
Zralé řecké lilky s voňavými rajčátky s extra panenským olivovým olejem se snoubí v této skvělé omáčce. V troubě pečený lilek dává jídlu jemnou chuť a kombinace koření s...
Jemná a krémová pasta s oblíbeným sýrem feta a oregánem se používá hlavně jako dip, na sendviče, do salátů. Skvělá je v kombinaci se sušenými rajčátky na řecké malé suchary dakos.
Jemná pomazánka z cirzny s česnekem a sezamovou pastou je výborná jako dip ke grilované zelenině nebo masu, skvělá je také v kombinaci se sušenými rajčátky na řecké malé suchary...
Pomazánka z pečeného lilku a rajčátek s trochou oblíbeného sýru feta a česneku je výborná na opečený chleba nebo ke grilované zelenině. Dobře se hodí i na těstoviny.
Jemná a krémová pasta ze zelených oliv s trochou olej a kořením se používá hlavně jako dip, na sendviče, do salátů. Skvělá je v kombinaci se sušenými rajčátky na řecké malé...
Ručně vyrobené sušenky z krétské Sfakie s mandlemi a anýzem jsou lahodné, voňavě a jsou skvělé jako svačinka nebo snídaně do auta, když ráno nestíháte :-)
Oblíbené krétské sušenky s karobem jsou vyrobené ručně, obsahují olivový olej a jsou lehce posypané sezamem. Jsou skvělé na svačinku k odpolední kávě a díky karobu jsou lahodné....
Tradiční ručně vyráběnédvakrát pečené žitno-pšeničné suchary z Kréty zvané dakos jsou ideální součást řeckého salátu Choriatiki, stačí před dokončením salátu suchary lehce...
Oblíbené krétské suchary s oregánem jsou křupavé, voňavé ručně vyrobené ručně na samém jihu Kréty v tradiční pekárně. Skvělé jsou k pivu, na řecký salát, ke grilovanému masu...
Křupavé celozrnné krutonky z celozrnné ječmenné mouky s olivovým olejem z Kréty jsou výborné do polévky nebo na čerstvý letní salátek. Zkuste je na snídani do řeckého jogurtu s...
Tradiční ječmenné suchary z Kréty zvané dakos jsou ideální jako součást řeckého salátu Choriatiki, stačí před dokončením salátu suchary lehce pokapat vodou a extra panenským...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Rodinná pekárna To Manna rodiny Tsatarokanis začala s pečením tradičních krétských sucharů zvaných "paximádi" již v roce 1948. Jako první začali prodávat balené suchary v Řecku. Podle tradičních krétských receptů, s láskou a za použití přírodních ingrediencí začali postupně rozšiřovat nabídku pekařských produktů. V malé vesnici Platanos nedaleko města Chania na západě Kréty pokračují s výrobou v dnes již moderní pekárně a vyvážejí své produkty do mnoha zemí. Stále však platí, že jejich produkty jsou nejen chutné, ale také zdravé a jsou vyrobeny bez umělých dochucovadel či konzervantů.
Ochutnejte skvělé krétské suchary s čerstou zeleninou a řeckými sýry.