Složení: pšeničná mouka, olivový olej 5%, rostlinný palmový olej, cukr, šťáva z pomeranče a hrozinek, hřebíček, skořice, jedlá soda, sezam.
145g.
Jemná pomazánka z kalamon oliv s bazalkou a česnekem se používá zejména jako dip, ale i do sendvičů, salátů atp. Doporučujeme servírovat se sýrem feta a sluncem sušenými rajčaty...
Zralé řecké lilky s voňavými rajčátky s extra panenským olivovým olejem se snoubí v této skvělé omáčce. V troubě pečený lilek dává jídlu jemnou chuť a kombinace koření s...
Jemná a krémová pasta s oblíbeným sýrem feta a oregánem se používá hlavně jako dip, na sendviče, do salátů. Skvělá je v kombinaci se sušenými rajčátky na řecké malé suchary dakos.
Jemná pomazánka z cirzny s česnekem a sezamovou pastou je výborná jako dip ke grilované zelenině nebo masu, skvělá je také v kombinaci se sušenými rajčátky na řecké malé suchary...
Pomazánka z pečeného lilku a rajčátek s trochou oblíbeného sýru feta a česneku je výborná na opečený chleba nebo ke grilované zelenině. Dobře se hodí i na těstoviny.
Jemná a krémová pasta ze zelených oliv s trochou olej a kořením se používá hlavně jako dip, na sendviče, do salátů. Skvělá je v kombinaci se sušenými rajčátky na řecké malé...
Krétské ručně vyrobené mini suchary ze Sfakie jsou fantastické! Jsou vyrobené z pšeničné mouky a ochucené sýrem Graviéra z ovčího a kozího mléka, dochucené troškou česneku a...
Oblíbené krétské sušenky s karobem jsou vyrobené ručně, obsahují olivový olej a jsou lehce posypané sezamem. Jsou skvělé na svačinku k odpolední kávě a díky karobu jsou lahodné....
Máte rádi Krétu? Fantastické ručně vyráběné sušenky z východní Kréty jsou nádherně křupavé, voní máslem, obsahují řecké mandle a jakmile je ochutnáte, nezůstane jen u jedné, to...
Tradiční dvakrát pečené suchary z Kréty zvané dakos jsou ideální jako součást řeckého salátu Choriatiki, stačí před dokončením salátu suchary lehce pokapat vodou a extra...
Křupavé a zdravé ručně vyrobené sušenky z jemné pšeničné mouky s pomerančem a skořicí jsou skvělá svačinka. Bez palmového tuku a konzervantů.
Tradiční ječmenné malé suchary z Kréty jsou skvělé do řeckého salátu Choriatiki, stačí před dokončením salátu suchary lehce pokapat vodou a extra panenským olivovým olejem a...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Rodinná pekárna To Manna rodiny Tsatarokanis začala s pečením tradičních krétských sucharů zvaných "paximádi" již v roce 1948. Jako první začali prodávat balené suchary v Řecku. Podle tradičních krétských receptů, s láskou a za použití přírodních ingrediencí začali postupně rozšiřovat nabídku pekařských produktů. V malé vesnici Platanos nedaleko města Chania na západě Kréty pokračují s výrobou v dnes již moderní pekárně a vyvážejí své produkty do mnoha zemí. Stále však platí, že jejich produkty jsou nejen chutné, ale také zdravé a jsou vyrobeny bez umělých dochucovadel či konzervantů.
Ochutnejte skvělé krétské suchary s čerstou zeleninou a řeckými sýry.