Složení:
čerstvé vepřové maso 86%, sýr graviéra 10%, vepřové sádlo, sůl, koření, cukr, konzervační látky (dusičnan sodný), stabilizátor (polyfosforečnany), antioxidanty (askorbát sodný, sůl kyseliny citrónové), ochucovadlo glutamát sodný. Obsahuje sýr, mléko a stopy hořčice.
Plněno do přírodních jehněčích střívek. Bezlepkové.
250g
Skladujte v lednici při teplotě do +5 stupňů Celsia.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Rodina Moutevelis vyrábí tradiční řecké klobásky již od roku 1970. V městečku Kalamata na poloostrově Peloponés tak již více než 40 let ručně vyrábí autentické vesnické klobásky za použití tradičních metod a s použitím těch nejlepších surovin, přírodních bylinek a koření.
"Naše klobásky jsou připravovány z vybraných kusů čerstvého vepřového a telecího masa, 100% přírodních bylinek a koření, kvalitního červeného vína a dalších čerstvých surovin jako je řecký sýr, pomeranč či pórek podle tradičních receptů našich předků. Klobásky udíme na bukovém dřevě, které jim dává vůni a chuť autentického domácího produktu."
Všechny produkty Moutevelis jsou bezlepkové a jsou vyrobené bez chemických barviv. Vychutnejte si autentické řecké klobásky a určitě si je zamilujete. Vyberte si jednu z mnoha tradičních chutí.