Složení:
čerstvé vepřové maso 75%, sýr Manouri 12%, olivy Kalamon 7%, vepřové sádlo, laktóza, hořčice, sůl, koření, cukr, konzervační látky (dusičnan sodný), stabilizátor (polyfosforečnany), antioxidanty (askorbát sodný, sůl kyseliny citrónové). Uzené na bukovém dřevě.
Plněno do přírodních vepřových střívek. Bezlepkové.
300g
Skladujte v lednici při teplotě do +5 stupňů Celsia.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Rodina Moutevelis vyrábí tradiční řecké klobásky již od roku 1970. V městečku Kalamata na poloostrově Peloponés tak již více než 40 let ručně vyrábí autentické vesnické klobásky za použití tradičních metod a s použitím těch nejlepších surovin, přírodních bylinek a koření.
"Naše klobásky jsou připravovány z vybraných kusů čerstvého vepřového a telecího masa, 100% přírodních bylinek a koření, kvalitního červeného vína a dalších čerstvých surovin jako je řecký sýr, pomeranč či pórek podle tradičních receptů našich předků. Klobásky udíme na bukovém dřevě, které jim dává vůni a chuť autentického domácího produktu."
Všechny produkty Moutevelis jsou bezlepkové a jsou vyrobené bez chemických barviv. Vychutnejte si autentické řecké klobásky a určitě si je zamilujete. Vyberte si jednu z mnoha tradičních chutí.