Perly vznikají při speciálním procesu, při kterém vzniknou malé želé perly s tenkým obalem a tekutým obsahem. Touto metodou džus z granátového získává kulatý tvar a při prasknutí v ústech má unikátní chuť. Jsou základním prvkem molekulární gastronomie a špičkou mezi produkty vyhledávanými gurmety a náročnými zákazníky. Jsou ideální jako součást jídel s masem, na skvělé saláty nebo předkrmy. Ochutnejte rozdíl!
Složení: džus z granátového jablka 95%, zahušťovadlo - celulózová guma, chlorid vápenatý, alginát sodný.
Bezlepkové, vhodné pro vegany.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Společnost založil již v roce 1974 Panagiotis Papadeas a tehdy zasobovali vínem producenty viného octa v Athénach. Později začali sami nakupovat hroznové víno od farmářů z Peloponésu a využívali dřevěné sudy pro uskladnění hroznového vína, ze kterého fermentací získávali vinný ocet. Více jak 40 let rodina Papadeas pokračuje v této tradici a výsledkem jsou skvělé výrobky viného a balsamikového octa a ruzných zajímavých přichutí pod značkou Messino. Špičkou jejich produktů jsou černé a bílé balsamické perly, které by neměly chybět na stole žádného gurmeta.