Balsamikový ocet s výraznou chutí je vyrobený z kvalitního vinného moštu, po přidání kvalitního řeckého medu směs zraje po šest měsíců v malých sudech a výsledkem je senzačně chutné sladké balsamiko. Nejlépe se hodí při dochucení salátů, ke grilovanému masu nebo například na karamelizovaní grilované zeleniny.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Společnost založil již v roce 1974 Panagiotis Papadeas a tehdy zasobovali vínem producenty viného octa v Athénach. Později začali sami nakupovat hroznové víno od farmářů z Peloponésu a využívali dřevěné sudy pro uskladnění hroznového vína, ze kterého fermentací získávali vinný ocet. Více jak 40 let rodina Papadeas pokračuje v této tradici a výsledkem jsou skvělé výrobky viného a balsamikového octa a ruzných zajímavých přichutí pod značkou Messino. Špičkou jejich produktů jsou černé a bílé balsamické perly, které by neměly chybět na stole žádného gurmeta.