Mama Eirine
Rodinné tradiční ručně psané recepty babičky Anny začala jednoho dne její dcera Irini zkoušet ve své kuchyni a v roce 1987 začala její profesionální cesta pod značkou „Mama Eirine“. Těstoviny jsou vyráběné vždy z těch nejkvalitnějších ingrediencí z Řecka, vždy ručně hnětené těsto a výsledek je jedinečný.
Kromě vysoce kvalitní pšeničné mouky z tvrdé pšenice durum používají pouze čerstvou zeleninu, kterou sami vybírají a myjí, aby si byli jisti kvalitou. Nepoužívají žádné přísady, konzervační látky či prášky,
nepřidávají sůl. Jsou-li v těstovinách vejce nebo mléko, vždy jsou čerstvé. Jogurt používaný v trachanasu je domácí! Téměř všechny produkty jsou vhodné pro vegany a vegetariány.
Vyzkoušejte kvalitní těstoviny plné chuti a recepty babičky Anny na skvělá a jednoduchá jídla.
Stránka 1 z 1 - 15 položek celkem