Moutevelis
Webová stránka značky: MoutevelisRodina Moutevelis vyrábí tradiční řecké klobásky již od roku 1970. V městečku Kalamata na poloostrově Peloponés tak již více než 40 let ručně vyrábí autentické vesnické klobásky za použití tradičních metod a s použitím těch nejlepších surovin, přírodních bylinek a koření.
"Naše klobásky jsou připravovány z vybraných kusů čerstvého vepřového a telecího masa, 100% přírodních bylinek a koření, kvalitního červeného vína a dalších čerstvých surovin jako je řecký sýr, pomeranč či pórek podle tradičních receptů našich předků. Klobásky udíme na bukovém dřevě, které jim dává vůni a chuť autentického domácího produktu."
Všechny produkty Moutevelis jsou bezlepkové a jsou vyrobené bez chemických barviv. Vychutnejte si autentické řecké klobásky a určitě si je zamilujete. Vyberte si jednu z mnoha tradičních chutí.
Stránka 1 z 1 - 14 položek celkem